WEBDESIGN
Wij ontwerpen uw website naar aanleiding van uw idee. Het sleutelwoord is gebruiksvriendelijkheid.

Wanneer uw website bezocht wordt, verwachten uw bezoekers een snelle site die interessante informatie bevat. Daarom moet de boodschap die u brengt via uw website vooral duidelijk zijn en ‘to the point’. Tenslotte is uw website UW visitekaartje op de digitale snelweg. Zien = Gezien worden.

Een doeltreffende website betekent meestal ook een grotere omzet, meer klanten en bovenal is een goed gemaakte website het uithangbord van uw bedrijf.
 
  Wij geloven dat een goede website regelmatig bezocht wordt en dit leidt tot een nieuwe klant en een nieuwe klant die tevreden is, bezorgt u op die manier terug een tevreden klant en zo kunnen we nog eventjes doorgaan...

Wij bieden u websites aan, volledig op maat en aan een eerlijke prijs. Wij ontwerpen voor u een unieke look & feel website, volgens uw wensen en uw visie.
Wij bieden een aantal tariefmodules aan waaruit u kan kiezen en waarbij wij u een uitstekende prijs/kwaliteit bezorgen voor uw unieke look & feel website.

Inderdaad, bij ons geen 10 vaste templates voor 100 verschillende klanten. Neen, bij ons wordt elke website als uniek beschouwd en zal ze ook als enige te vinden zijn op het internet. Waarom? Omdat we waarde hechten aan uw visie, uw gevoel en wij ervan overtuigd zijn dat een unieke website een meerwaarde is voor uw bedrijf, vzw, hobby, enz. Elke site wordt met de grootste zorg bekeken en ingekleurd.

Wenst u echter iets meer dan 1 van onze modules, dan kunnen wij u ook daarbij helpen. U wenst muziek? U wenst 50 pagina’s? In samenspraak met ons kan u zelf alle extra’s bepalen en op die manier bezorgen wij u een op maat gemaakte offerte... U leest het goed. Bij ons betaalt u enkel voor wat u vraagt…